Ambitioner, seriøsitet og en sjov hverdag i vækstvirksomhed

Vi vækster og er derfor hele tiden på udkig efter nye kollegaer. Som medarbejder hos Avernus bliver du en del af et ungt, dynamisk hold der prioriterer seriøsitet og ambition. Vores arbejdsdag har tempo, rigeligt med sjov og grin som kombineres med stor gensidig respekt. Med en stærk holdånd løftes der i flok i en behagelig og afslappet atmosfære.

Variation og selvstændighed under ansvar

Vi varetager mange forskellige problemstillinger for vores ligeså forskellige kunder, og du vil derfor opleve en hverdag fyldt med variation. Du får mulighed for at præge din egen hverdag med en høj grad af selvstændighed. Hos os vægter vi frihed under ansvar med et samtidig fokus på, at vi er et stærk team.

Avernus Økonomi Bogføring

Vores kunder fortæller

Avernus Rådgivning Regnskab

Gode muligheder for nye kompetencer og uddannelse

Det er naturligt for os at prioritere løbende uddannelse og kompetenceudvikling, sparring samt vidensdeling. Den faglige opdatering gør os i stand til kontinuerligt at levere ydelser af høj kvalitet til vores kunder. Vi trækker altid i samme retning i en flad organisation, hvor der arbejdes på tværs af forskellige fagligheder.

Attraktiv arbejdsplads med høj trivsel

Vi tilbyder høj trivsel med personalegoder i form af sociale arrangementer, fleksibel arbejdstid og rige muligheder for videreuddannelse. Det skaber tilsammen en attraktiv arbejdsplads, sikrer Avernus fremover og giver værdi for kunderne.

Bliv en del af Avernus og få et godt sammenhold med fagligt dygtige kollegaer.

Avernus Økonomi Bogføring

Ledig stilling

Ambitiøs økonomielev

Avernus vækster, og vi søger derfor en ambitiøs økonomielev til vores team i Næstved. Har du talent og interesse for regnskab, controlling og økonomistyring, og leder du efter en arbejdsplads med…

Læs mere

Ledig stilling

Er du træt af revisorlivet?

Vil du være med til gøre en forskel for erhvervsdrivende? Er du klar til at tage med på vores vilde vækstrejse? Er du revisor HD R med trang til forandring, og er du træt af ikke at have fritid?…

Læs mere

Mød dine nye kollegaer