Avernus logo

Bogføring

Få en effektiv hverdag

Drømmer du om en effektiv hverdag, hvor du ikke mister kostbar tid på regnskabsbilag, regneark og indberetning til skat eller andre tidsrøvende administrative opgaver? Få mere tid på dit arbejde til det du er bedst til og synes er sjovt. Frigiv ny energi til opgaverne og lad os tage hånd om din bogføring.

Med vores hjælp kommer der struktur på økonomien. Du bliver ikke efterladt med rod i regnskabet som kunde hos os. Få orden i registreringen af dine økonomiske transaktioner med præcis og troværdig bogføring. Vi yder kvalificeret service inden for bogføring, udarbejdelse af regnskaber og rapporteringer i forhold til f.eks. bank, momsafregning og skat. Vi overholder selvfølgelig altid vores aftaler og afleverer til tiden.

Rådgivning Avernus Bogføring

På forkant med levende tal

Skab overblik over dine økonomiske tal på ugebasis eller månedsvis med vores ”livedata” og ikke kun en gang eller to om året. Gennem vores ”livedata” får du et styringsredskab med ny viden og fuldt overblik, inden regnskabet er afsluttet. Vi er på med vores faglige blik; bruger dit firma for mange penge på telefon eller er omsætningen steget, men taber du penge alligevel? Det giver mulighed for at rette op på økonomien, inden det går galt og de røde tal står på bundlinjen.

Rådgivning Avernus Bogføring

Vores kunder fortæller

Debitorstyring

Det er tit her det går galt med økonomien. Får du ikke dine penge hjem på kontoen for arbejde som er blevet udført? Vi kan tage os af din debitorstyring og oprette et overskueligt kartotek over dine debitorer. Ved at styre indtægtssiden og udgiftssiden skarpt med et effektivt debitorbogholderi, får du et langt bedre overblik over dine restancer og tilgodehavender. Hvis det er nødvendigt, gennemfører vi også rykkerprocedurer.

Fleksible ydelser

Vi er tæt på dig som kunde med hurtig opfølgning og kort svartid, hvilket gør os til noget helt særligt i branchen. Opgaveløsningen er fleksibel og kan afpasses nøjagtigt efter dine ønsker. Vi sætter en ære i at yde individuel tilpasset hjælp. Der er altid mulighed for at kile en ekstra opgave ind i vores ydelser, så hjælpen skræddersyes efter din virksomheds behov. Fleksibiliteten sikrer dig, den hjælp du har brug for og skaber ro i din økonomi. Det giver dig fuld tryghed i hverdagen.

Få struktur på hverdagen med et godt overblik

Hos os møder du et faguddannet personale som leverer retvisende regnskaber med korrekte tal. Vi følger med i momslovgivningen, skattelovgivningen og al anden relevant lovgivning inden for området. Du får struktur på hverdagen med overblik over økonomiske data og tal, når vi tager hånd om alle dine spørgsmål inden for økonomi, administration og jura.