Opmærksomme. Lyttende.Kompetente. Og faguddannede.Vores navn er Avernus.

Vi er et lille dynamisk bureau med erfaring inden for regnskab og rådgivning af små og mellemstore virksomheder leveret med fuld loyalitet og høj kvalitet.

Imødekommende atmosfære

Du træder ind i en behagelig og imødekommende atmosfære på vores kontor. Lokalerne er lækre, lyse og moderne centralt beliggende i Næstved. Tonen er uformel og afslappet med let til smil og humor.

Personlig kontakt og individuelle løsninger

Vi arbejder på en tæt individuel relation til dig som kunde. Hos os skal du føle dig velkommen, tryg og lyttet til. Det er et omdrejningspunkt for vores firma og ligger os meget på sinde. En kvalitet vi værner om og hele tiden udvikler. Vi vil gøre alt for at du får den bedste rådgivning og er der for dig, når behovet melder sig.

Du bliver ikke bare sluppet, men får muligheden for at blive fulgt gennem en vedvarende og seriøs kontakt. Fortæl os om dit behov for bogføring og rådgivning, så er vi klar med en skræddersyet løsning som kan konkurrere på prisen.

Vi ser på dine udfordringer fra forskellige vinkler

I et inspirerende arbejdsmiljø trækker vi på hinandens solide faglighed og kompetencer. Derfor kan vi se på dine udfordringer fra forskellige vinkler. Vi prioriterer opdatering af vores faglige viden, så den er på et tidssvarende niveau. Det giver dig den bedste service med sikre resultater. Få en dedikeret sparringspartner med fokus på skarp bogføring og velgennemtænkt rådgivning.

Kontakt en medarbejder

Medarbejdere

Jan Treu

Jan er partner og har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.polit. med mange års erfaring inden for det økonomiske område. Han er vores ansigt udadtil og god til at forklare alt inden for regnskaber, moms og skat, så det indviklede bliver enkelt og nemt at forstå.

T: 2826 3774
M: jan@avernus.dk

Kontakt Jan
Jan Treu, Partner og økonom
Christina Klinker Knudsen, Partner, Revisor HD(R)

Christina Klinker Knudsen

Christina danner partnerskab med Jan og kommer oprindeligt fra et statsautoriseret revisionskontor. Christina har en HD i regnskab med mere end ti år inden for branchen. Hun har en imødekommende, venlig og åben tilgang til vores kunder.

T: 7199 8818
M: christina@avernus.dk

Kontakt Christina

Julie Kaas Haislund

Julie er uddannet cand.merc.aud. og har sit kendskab til faget fra flere forskellige statsautoriserede kontorer og en erfaring på mere end 10 år. Det gør hende solidt og fagligt funderet i branchen med en bred viden og et indgående kendskab til mange forskellige kundetyper.

T: 3013 7979
M: julie@avernus.dk

Kontakt Julie
Julie Kaas Haislund, Revisor Cand.merc.aud

Pernille Farvin Petersen

Pernille er regnskabskonsulent med en HD i Regnskab, hun har et skarpt overblik og styr på alt med tal. Med 13 år bag sig som revisor i nogle af de store revisionshuse, sidder hun nu med på den anden side af skrivebordet. Grundighed og omhyggelighed er kendetegnende for Pernille.

T: 2189 5066
M: pernille@avernus.dk

Kontakt Pernille

Camilla Gliese Thorst

Camilla har gennemgået sin uddannelse til økonomiassistent i firmaet og har fået al den nye og bedste faglige viden i bagagen. Hun er derfor godt klædt på til at servicere en bred kundekreds og glæder sig til at bruge sin uddannelse i en tæt personlig kontakt med vores kunder.

T: 3049 9272
M: camilla@avernus.dk

Kontakt Camilla
Camilla Gliese Thorst, Økonomiassistent
Dennis Cadalin Cøltoft

Dennis Cadalin Køltoft

Dennis er ansat som økonomielev og gennemgår sin uddannelse til økonomiassistent i firmaet. Med både eksterne skoleophold samt oplæring af vores kyndige medarbejdere sikrer vi, at han får al den bedste og nye faglige viden med i bagagen, så han er klædt på til at servicere vores kunder. Dennis er altid klar på nye udfordringer, og kaster sig ud i alle opgaver med et smil.

T: 30 13 94 83
M: dennis@avernus.dk

Kontakt Dennis

Dynamisk tilgang

Vi er dynamiske og samarbejder derfor med et statsautoriseret revisionskontor. Som tovholdere på kommunikationen for dig, skal du ikke selv kontakte advokat eller revisor. Hvis du har behov for et statsautoriseret regnskab, får du en samlet indgang til alle ydelser. Vi matcher dine behov med vores eksterne samarbejdspartner, som vi har et tæt forhold til.