Om Avernus

Opmærksomme. Lyttende. Kompetente. Og faguddannede.
Vores navn er Avernus.

Vi er et lille dynamisk bureau med erfaring inden for regnskab og rådgivning af små og mellemstore virksomheder leveret med fuld loyalitet og høj kvalitet.

Imødekommende atmosfære

Du træder ind i en behagelig og imødekommende atmosfære på vores kontor. Lokalerne er lækre, lyse og moderne centralt beliggende i Næstved. Tonen er uformel og afslappet med let til smil og humor.

Personlig kontakt og individuelle løsninger

Vi arbejder på en tæt individuel relation til dig som kunde. Hos os skal du føle dig velkommen, tryg og lyttet til. Det er et omdrejningspunkt for vores firma og ligger os meget på sinde. En kvalitet vi værner om og hele tiden udvikler. Vi vil gøre alt for at du får den bedste rådgivning og er der for dig, når behovet melder sig.

Du bliver ikke bare sluppet, men får muligheden for at blive fulgt gennem en vedvarende og seriøs kontakt. Fortæl os om dit behov for bogføring og rådgivning, så er vi klar med en skræddersyet løsning som kan konkurrere på prisen.

Vi ser på dine udfordringer fra forskellige vinkler

I et inspirerende arbejdsmiljø trækker vi på hinandens solide faglighed og kompetencer. Derfor kan vi se på dine udfordringer fra forskellige vinkler. Vi prioriterer opdatering af vores faglige viden, så den er på et tidssvarende niveau. Det giver dig den bedste service med sikre resultater. Få en dedikeret sparringspartner med fokus på skarp bogføring og velgennemtænkt rådgivning.

Medarbejdere

Jan Treu

Jan er partner og har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.polit. med mange års erfaring inden for det økonomiske område. Han er vores ansigt udadtil og god til at forklare alt inden for regnskaber, moms og skat, så det indviklede bliver enkelt og nemt at forstå.

T: 2826 3774
M: jan@avernus.dk

Jan Treu Partner Økonom og rådgiver
Christina Knudsen Partner Regnskabskonsulent, HD(R)

Christina Klinker Knudsen

Christina danner partnerskab med Jan og kommer oprindeligt fra et statsautoriseret revisionskontor. Christina har en HD i regnskab med mere end 10 år inden for branchen. Hun har en imødekommende, venlig og åben tilgang til vores kunder.

T: 7199 8818
M: christina@avernus.dk

Julie Zachariassen

Julie er uddannet cand.merc.aud. og har sit kendskab til faget fra flere forskellige statsautoriserede kontorer og en erfaring på mere end 10 år. Det gør hende solidt og fagligt funderet i branchen med en bred viden og et indgående kendskab til mange forskellige kundetyper.

T: 3013 7979
M: julie@avernus.dk

Julie Zachariassen Regnskabskonsulent, cand.merc.aud

Ny medarbejder på vej

Vi har en ny dygtig medarbejder på vej, vi glæder os til at præsentere ham 🙂

T: 30 13 94 83
M: kunder@avernus.dk

Mille Rye Loft Jørgensen

Mille er startet hos os ved at være her i 3 måneders praktik som finansøkonom og er efterfølgende startet som elev hos os efter sommerferien 2022.

Mille er godt klædt på teoretisk og skal nu have bygget den praktiske del endnu mere op. 

T: 2189 5066
M: mille@avernus.dk

Cecilie Christina Wetendorff Larsen

Cecilie Christina Wetendorff Larsen

Cecilie er ansat som økonomielev og gennemgår sin uddannelse til økonomiassistent i firmaet. Med både eksterne skoleophold samt oplæring af vores kyndige medarbejdere sikrer vi, at hun får al den bedste og nye viden med i bagagen, så hun er godt klædt på til at servicere vores kunder. Cecilie er klar på at lære nyt og har en stor faglig nysgerrighed.

T: 21895117
M: cecilie@avernus.dk

Joachim C. Kjær

Joachim startede oprindeligt som finansøkonomelev hos os, og er nu ansat som økonomielev og gennemgår sin uddannelse til økonomiassistent. Med både eksterne skoleophold samt oplæring af vores kyndige medarbejdere sikrer vi, at han får al den bedste og nye viden med i bagagen, så han er godt klædt på til at servicere vores kunder. Joachim er grundig og dygtig og brænder for, at yde en god kundeservice.

T: 30135724
M: joachim@avernus.dk

Joachim C. Kjær

Dynamisk tilgang

Vi vil gøre alt for at du får den bedste rådgivning og er der for dig, når behovet melder sig. Du bliver ikke bare sluppet, men får muligheden for at blive fulgt gennem en vedvarende og seriøs kontakt. Fortæl os om dit behov for bogføring og rådgivning, så er vi klar med en skræddersyet løsning som kan konkurrere på prisen.