Avernus logo

Om Avernus

Opmærksomme. Lyttende. Kompetente. Og faguddannede.
Vores navn er Avernus.

Vi er et lille dynamisk bureau med erfaring inden for regnskab og rådgivning af små og mellemstore virksomheder leveret med fuld loyalitet og høj kvalitet.

Imødekommende atmosfære

Du træder ind i en behagelig og imødekommende atmosfære på vores kontor. Lokalerne er lækre, lyse og moderne centralt beliggende i Næstved. Tonen er uformel og afslappet med let til smil og humor.

Personlig kontakt og individuelle løsninger

Vi arbejder på en tæt individuel relation til dig som kunde. Hos os skal du føle dig velkommen, tryg og lyttet til. Det er et omdrejningspunkt for vores firma og ligger os meget på sinde. En kvalitet vi værner om og hele tiden udvikler. Vi vil gøre alt for at du får den bedste rådgivning og er der for dig, når behovet melder sig.

Du bliver ikke bare sluppet, men får muligheden for at blive fulgt gennem en vedvarende og seriøs kontakt. Fortæl os om dit behov for bogføring og rådgivning, så er vi klar med en skræddersyet løsning som kan konkurrere på prisen.

Vi ser på dine udfordringer fra forskellige vinkler

I et inspirerende arbejdsmiljø trækker vi på hinandens solide faglighed og kompetencer. Derfor kan vi se på dine udfordringer fra forskellige vinkler. Vi prioriterer opdatering af vores faglige viden, så den er på et tidssvarende niveau. Det giver dig den bedste service med sikre resultater. Få en dedikeret sparringspartner med fokus på skarp bogføring og velgennemtænkt rådgivning.

Medarbejdere

Jan Treu

Jan er partner og har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.polit. med mange års erfaring inden for det økonomiske område. Han er vores ansigt udadtil og god til at forklare alt inden for regnskaber, moms og skat, så det indviklede bliver enkelt og nemt at forstå.

T: 2826 3774
M: jan@avernus.dk

Christina Klinker Knudsen

Christina danner partnerskab med Jan og kommer oprindeligt fra et statsautoriseret revisionskontor. Christina har en HD i regnskab med mere end 10 år inden for branchen. Hun har en imødekommende, venlig og åben tilgang til vores kunder.

T: 7199 8818
M: christina@avernus.dk

Rådgivning Avernus Samarbejdspartner
Rådgivning Avernus Samarbejdspartner

Skal dit navn stå her?

Vi er altid på udsigt efter den næste regnskabskonsulent, som vil med os på vores rejse mod at blive at blive erhvervsdrivendes foretrukne sparringspartner inden for virksomhedsøkonomien. Vi elsker digitale værktøjer og forsøger altid at optimere og effektivisere bogholderiet. Giv os et kald eller send en ansøgning vores vej.

T: 2826 3774
M: jan@avernus.dk

Joachim C. Kjær

Joachim startede oprindeligt som finansøkonompraktikant hos os, og er nu ansat som økonomielev og gennemgår sin uddannelse til økonomiassistent. Med både eksterne skoleophold samt oplæring af vores kyndige medarbejdere sikrer vi, at han får al den bedste og nye viden med i bagagen, så han er godt klædt på til at servicere vores kunder. Joachim er grundig og dygtig og brænder for, at yde en god kundeservice.

T: 30135724
M: joachim@avernus.dk

Charlotte Slot

Charlotte er vores interne psykolog og projektleder med en forkærlighed for startups og vækst-virksomheder. Hun besidder en stor portion nysgerrighed, kreativitet og analytisk sans, som hun tidligere har brugt i flere startups i de kreative brancher.  

Hun hjælper os med at sætte retning på vores vækstrejse – herunder at få styr på alt fra optimering og småjusteringer, GDPR og arbejdsmiljø, og mange andre forefaldende ting, som findes i en vækstvirksomhed. Hun er en Problemknuser med stort P. Man vil gerne være på Bezzerwizzer-hold med Charlotte, især hvis hun kan styre playlisten imens 

T: 21895348
M: Charlotte@avernus.dk

Katja Holst

Katja er er oprindeligt udlært på revisionskontor. Men har været ude af branchen i en del år,  hvor hun blandt andet har været selvstændig frisørmester. Nu er Katja tilbage i økonomibranchen og kan byde ind med sin tidligere erfaring samt fra selv at være selvstændig med ansatte. 

Katja er meget velorganiseret og god til at se hvor man kan effektivisere og optimere, så har du brug for hjælp til at få sat tingene i system, så tag fat i Katja. 

T: 21895362
M: Katja@avernus.dk

Rune Almindsø Andersen

Rune er uddannet finansøkonom og med baggrund i revisionsbranchen besidder han en imponerende viden inden for økonomi og regnskab, hvilket gør ham til en pålidelig og dygtig bogholder. 

Han er ikke blot en dygtig fagperson, men også en fantastisk holdspiller. Hans positive attitude og villighed til at tage ekstra ansvar gør ham til en pålidelig og værdsat medarbejder. Vi glæder os til at følge ham gennem hans udvikling som elev hos Avernus.

Han er vores menneskelige lommeregner, der både brillere på bjergstigninger og i massespurt, og har en masse random viden der altid overrasker. 

T: 21895379

M: Rune@avernus.dk

Charles Jensen

Charles er vores interne digitaliserings- og effektiviseringsekspert. Hos Avernus gennemgår, innoverer og fremtidssikrer han alle vores arbejdsgange, samt holder os på tæerne, og udfordrer os på vores måde at føre regnskab på og tænke systematisk.

Han hjælper os med at følge projekter til dørs, og med en tidligere baggrund inden for systemvedligeholdelse og rådgivning hos e-conomic er han ikke bleg for at oplære hans kollegaer i brugen af nye digitale værktøjer. Desuden står han også for at onboarde vores kunder i nye systemopsætninger.

Charles er uddannet finansøkonom og forbinder hans baggrund i økonomi med interessen for IT. Han tester kontorets viden om kodning, og kan dødløfte en stor isbjørnehun, samt presse en elefant unge med benene.

T: 21895592

M: Charles@avernus.dk

Anne Faldt Hansen

Anne er vores nyeste skud på elev-stammen hos Avernus. Som tidligere frisør bringer Anne en ekstraordinær sans for detaljer og præcision til hendes rolle som bogholder. Hendes lidenskab for nøjagtighed er en styrke, der vil berige vores team.

Udover hendes faglige færdigheder er Anne også kendt for sine evner som en talentfuld bager, der forkæler os med lækre morgenbrød. Hendes kulinariske talenter bringer en ekstra smag til vores arbejdsdag.

Vi er begejstrede for at have Anne ombord og ser frem til at hjælpe hende på vej, ligesom hun også vil hjælpe os og jer hos Avernus. 

T: 21895596

M: Anne@avernus.dk

Dynamisk tilgang

Vi vil gøre alt for at du får den bedste rådgivning og er der for dig, når behovet melder sig. Du bliver ikke bare sluppet, men får muligheden for at blive fulgt gennem en vedvarende og seriøs kontakt. Fortæl os om dit behov for bogføring og rådgivning, så er vi klar med en skræddersyet løsning som kan konkurrere på prisen.