Avernus logo

Karriere hos Avernus

Ambitioner, seriøsitet og en sjov hverdag i vækstvirksomhed

Vi vækster og er derfor hele tiden på udkig efter nye kollegaer. Som medarbejder hos Avernus bliver du en del af et ungt, dynamisk hold der prioriterer seriøsitet og ambition. Vores arbejdsdag har tempo, rigeligt med sjov og grin som kombineres med stor gensidig respekt. Med en stærk holdånd løftes der i flok i en behagelig og afslappet atmosfære.

DSCF8454 copy

Variation og selvstændighed under ansvar

Vi varetager mange forskellige problemstillinger for vores ligeså forskellige kunder, og du vil derfor opleve en hverdag fyldt med variation. Du får mulighed for at præge din egen hverdag med en høj grad af selvstændighed. Hos os vægter vi frihed under ansvar med et samtidig fokus på, at vi er et stærk team.

DSCF8454 copy

Vores kunder fortæller

Avernus Rådgivning Regnskab

Gode muligheder for nye kompetencer og uddannelse

Det er naturligt for os at prioritere løbende uddannelse og kompetenceudvikling, sparring samt vidensdeling. Den faglige opdatering gør os i stand til kontinuerligt at levere ydelser af høj kvalitet til vores kunder. Vi trækker altid i samme retning i en flad organisation, hvor der arbejdes på tværs af forskellige fagligheder.

Attraktiv arbejdsplads med høj trivsel

Vi tilbyder høj trivsel med personalegoder i form af sociale arrangementer, fleksibel arbejdstid og rige muligheder for videreuddannelse. Det skaber tilsammen en attraktiv arbejdsplads, sikrer Avernus fremover og giver værdi for kunderne.

Bliv en del af Avernus og få et godt sammenhold med fagligt dygtige kollegaer.

Ledig stilling

Har du talent og interesse for regnskab, controlling og økonomistyring, og leder du efter en praktikplads med muligheder, sammenhold og frihed under ansvar?…

Uopfordret ansøgning

06-07-2023

Vil du være med til gøre en forskel for erhvervsdrivende? Er du klar til at tage med på vores vilde vækstrejse? Er du revisor med trang til forandring, og er du træt af ikke at have fritid?…

Mød dine nye kollegaer