Avernus logo

Ambitiøs finansøkonom (praktikplads)

Har du talent og interesse for regnskab, controlling og økonomistyring, og leder du efter en praktikplads med muligheder, sammenhold og frihed under ansvar? Hos os får du stor indflydelse på egen udvikling og bliver en del af en travl og dynamisk virksomhed, hvor vi går op i, at det faglige og sociale går op i en højere enhed.

 

Om os

Avernus blev til i 2016 som en konsulentvirksomhed beliggende i hjertet Næstved. Vi leverer konsulentydelser inden for regnskab og økonomistyring til virksomheder i hele landet, og vi er i øjeblikket i en spændende vækstfase, hvorfor vi søger nye medarbejdere til at servicere vores kunder. Vi er en ung og nytænkende virksomhed, og vi ønsker at tilføre bogføring og regnskab en ekstra dimension i form af rådgivning og rapportering, og vi går gerne den ekstra mil for vores kunder. Vi er et team med højt humør, der gerne deler ud af erfaringer og hjælper hinanden. Organisationen er flad, og selvom vi går meget op i vores arbejde har vi også plads til sjov og kage.

 

Dine opgaver vil bestå af

Som praktikant i Avernus vil dine kompetencer vokse både fagligt og personligt, og du vil blive udfordret i dit daglige arbejde. Du får lov til at prøve kræfter med flere forskellige af vores kundetyper, og får lov til at sidde med arbejdet selv, og ikke blot se en anden over skulderen. For os vil du indgå på lige fod i teamet med de øvrige medarbejdere.

Du vil indgå i et ambitiøst læringsmiljø med en masse teamwork, forskelligartede kunder og egne ansvarsområder.

Vores kunder er primært mindre- og mellemstore virksomheder, og vores arbejdsopgaver spænder fra løbende bogføring, moms, afstemninger i forbindelse med måneds- og årsafslutninger, rapportering, løn samt rådgivning. Vi går op i, at vores medarbejdere har en høj faglig standard, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning. 

Din profil

Vi søger en ambitiøs finansøkonomstuderende, der drømmer om at arbejde med tal, men ikke har lyst til at gå den klassiske revisor-vej.

Derudover er du som person imødekommende og udadvendt. Du brænder for at lære mere om regnskab, økonomistyring og controlling og du sætter en dyd i at yde dit bedste. Du har en can-do-attitude og er i stand til at lytte og lære af dine kompetente kollegaer, og er således også en teamplayer. Du ved, at karriereudvikling bygger på god performance og er som person ambitiøs og proaktiv. Du har flair for IT og er omstillingsparat.

Vil du være en del af Avernus?

Har du lyst til at udvikle dig og lære en masse så glæder vi os til at modtage dit CV og ansøgning til Christina@avernus.dk

Vi har tidligere haft 2 praktikanter fra Zealand, som begge er blevet ansat som elever efterfølgende, så det er vigtigt for os at finde den rette kandidat, som vi også kan se i teamet på lang sigt, hvis begge parter har lyst til at fortsætte.

Praktikpladsen vil være med opstart primo 2023 og 3 måneder frem.