Avernus logo

Ambitiøs økonomielev

Avernus vækster, og vi søger derfor en ambitiøs økonomielev til vores team i Næstved. Har du talent og interesse for regnskab, controlling og økonomistyring, og leder du efter en arbejdsplads med muligheder, sammenhold og frihed under ansvar? Hos os får du stor indflydelse på egen udvikling og bliver en del af en travl og dynamisk virksomhed, hvor vi går op i, at det faglige og sociale går op i en højere enhed.

 

Om os

Avernus blev til i 2016 som konsulentvirksomhed beliggende i hjertet Næstved. Vi leverer konsulentydelser inden for regnskab og økonomistyring til virksomheder i hele landet, og vi er i øjeblikket i en spændende vækstfase, hvorfor vi søger nye medarbejdere til at servicere vores kunder. Vi er en ung og nytænkende virksomhed, og vi ønsker at tilføre bogføring og regnskab en ekstra dimension i form af rådgivning og rapportering, og vi går gerne den ekstra mil for vores kunder. Vi er et team med højt humør, der gerne deler ud af erfaringer og hjælper hinanden. Organisationen er flad, og selvom vi går meget op i vores arbejde har vi også plads til sjov og kage.

Dine opgaver vil bestå af

Som økonomielev i Avernus vil dine kompetencer vokse både fagligt og personligt, og du vil blive udfordret i dit daglige arbejde. Du vil indgå i et ambitiøst læringsmiljø med en masse teamwork, forskelligartede kunder og egne ansvarsområder.

Vores kunder er primært mindre- og mellemstore virksomheder, og vores arbejdsopgaver spænder fra løbende bogføring, moms, afstemninger i forbindelse med måneds- og årsafslutninger, rapportering, løn samt rådgivning. Vi går op i, at vores medarbejdere har en høj faglig standard, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning.

Din profil

Vi søger en ambitiøs økonomielev, der har mod på en stejl indlæringskurve. Vi forestiller os, at du har færdiggjort HHX, STX, financial controller, finansøkonom, HA eller lignende med gode resultater.

Derudover er du som person imødekommende og udadvendt. Du brænder for at lære mere om regnskab, økonomistyring og controlling og du sætter en dyd i at yde dit bedste. Du har en can-do-attitude og er i stand til at lytte og lære af dine kompetente kollegaer, og er således også en teamplayer. Du ved, at karriereudvikling bygger på god performance og er som person ambitiøs og proaktiv. Du har flair for IT og er omstillingsparat.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et sted hvor man arbejder selvstændigt. Man hjælper på tværs af organisationen, både op og ned, selvom vi er en flad organisation. Vi tilbyder løbende uddannelse og personlig udvikling. Vi kan tilbyde indflydelse på virksomhedens retning. Frihed under ansvar – kan man selv – skal man selv. Fagligt dygtige kollegaer og godt sammenhold-

Vi tilbyder attraktiv lønpakke med pension, sygesikring, frokostordning, massageordning, god kaffe og frugt.

Du skal være velkommen til at søge uopfordret, vi tager samtalerne løbende. 

Har du lyst til at udvikle dig og prøve kræfter med nye udfordringer, så glæder vi os til at modtage dit CV og ansøgning til jan@avernus.dk

Avernus ApS, Axeltorv 5, 3 th.. 4700 Næstved. Tlf. 28 26 37 74